Tillbringa kvällarna bekvämt i din trädgård? Helt rätt, för för den riktiga semesterkänslan sitter du ute så länge som möjligt med ett glas vin. Se tipsen för stilfull uppvärmning av din terrass.

Vill du värma din terrass med stil?
I det nederländska klimatet är det faktiskt en prestation i sig att sitta bekvämt ute, i solen, ur vinden och sedan också med en skön temperatur. Genom att värma din terrass förlänger du säsongen för att sitta avsevärt ute. På så sätt kan du njuta av din trädgård på våren, hösten och senare på kvällen.

När du tänker på altanvärme tänker du generellt på praktiska produkter. Det är därför dessa är trenderna för 2016 inom stilfull uppvärmning av din terrass. Så att du inte bara är varm, utan också lite trevlig.

De fyra typerna av altanvärme 2016
Om du vill koppla av ute vill du inte spendera tid på att tjata med din uppvärmning. Därför finns här ett antal användarvänliga alternativ för uppvärmning av din terrass, som också är en tillgång för din terrass när det gäller stil. Vilken terrassvärme är rätt för dig?

1. Eldstadsbord

Gasbordets eldbord har ökat i ungefär två år nu. Och nu kan de inte längre ignoreras! För om något är snyggt med ditt vardagsrum är det ett elegant eldbord. Du kan välja en rund, fyrkantig eller rektangulär variant och betong- eller träutseende. Och inte bara i svart eller grått, utan också i en fräsch färg som limegrönt. Anslut gasflaskan, tänd den och du är klar!

 

2. Kombinationer av grill/utomhus spis

Om du vill ha en äkta utomhuskänsla bör du välja en vedeldad eld. Men sedan i snygga förpackningar, till exempel en grill/utomhus spis med en elegant design. Och eldstadens stockar? Du placerar den helt enkelt längst ner, kort sagt, en multifunktionell möbel för din trädgård.

3. Hängande eller fristående värmare

Det enklaste är en hängande eller fristående värmare som du helt enkelt kopplar in i uttaget med en kontakt. Bekvämlighet tjänar människan! Till exempel kan du helt enkelt använda en hängande värmare under ett parasoll eller partytält, en stående värmare har mer kraft och kan värma en stor yta.

 

4. Autentiska eldskålar

En eld på en eldskål ger uppvärmning, men också den där riktiga utomhuskänslan. Du hör, ser och luktar veden som brinner och sprakar, utsökt! Det mest ekonomiska alternativet när det gäller budget.

I trenden som gör att trädgården alltmer blir ett vackert inrett utomhusrum, och förlänger den tid du kan spendera ute passar också. Och en uteplatsvärmare passar perfekt med det. De senaste produkterna inom terrassvärme är inte bara mycket praktiska att använda, utan är också mycket snygga och kan också sättas på och av snabbt. Bekvämlighet tjänar människan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *